Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 98 35 03 88   eller send en email til  info@abvand.dk

Når du vælger AB Vandskæring A/S som samarbejdspartner, får du mange fordele.

Unikke opgaver i porøse materialer

En af dem er, at vi ikke bare klarer opgaver i stål, men også i porøse materialer såsom plastik, gummi, isoleringsmateriale og skumgummi. Vi tilbyder bearbejdning af porøse materialer på op til 250 mm.

Stor faglig ekspertise inden for vandskæring

Ved du på forhånd, hvordan du ønsker, emnet skal tage sig ud, og i hvilken størrelsesorden, leverer du blot filen til os, hvorefter vi sørger for resultat, der matcher dine krav.

Er du i tvivl, er du velkommen til at benytte dig af vores faglige ekspertise. Gennem årene har vi rådgivet mange forskellige kunder, som har ønsket en solid løsning inden for vandskæring.

Med vores maskinpark, som rummer de bedste maskiner på markedet, er vi i stand til at håndtere langt de fleste projekter.

Pakninger, tætninger og duge i gummi

AB Vandskæring A/S samarbejder med Aalborg Gummivarefabrik A/S, hvor vi leverer alle former for gummiduge og pakninger og beslag af gummi.

Vi kan levere gummipakninger og -beslag fra 4 mm op til 4*4 meter.

Gummiduge leveres, opskæres og udstanses i mange forskellige kvaliteter og tykkelser og efter kundens mål og ønsker.

Din tilfredshed

Vi lægger stor vægt på kvalitet og god service, og det tror vi også, er en af grundene til, at kunderne ofte vælger os igen. Hos AB Vandskæring A/S er vi først tilfredse, når du er tilfreds.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.