Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 98 35 03 88   eller send en email til  info@abvand.dk

Professionel skæring i rustfrit stål

Vi tilbyder skæring i rustfrit stål af dit projekt. Hos AB Vandskæring A/S er vi din professionelle samarbejdspartner når det gælder arbejde i rustfrit stål.

Flere års erfaring med skæring i rustfrit stål

Vi har mange års erfaring inden vandskæring i rustfrit stål og kan klare simple såvel som mere komplicerede opgaver. Skal vi også klare din opgave?

Det rigtige resultat hver gang

Præcision er utrolig vigtigt ved skæring. Vi kan skære emner fra 0,5 til 100 mm i helt små eller store serier afhængigt af dine ønsker og behov. Sammen med dig sikrer vi de mest optimale emner til din virksomheds videre produktion.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der vil passe bedst i dit tilfælde når vi snakker skæring, bistår vi gerne med kyndig rådgivning, så du er sikker på at få et resultat, der lever op til dine forventninger.

Kontakt os for at høre mere

Såfremt emnet er bestemt på forhånd, modtager vi gerne din skærefil og beregner et uforpligtende tilbud ud fra opgavens type.

Ønsker du at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 35 03 88. Vi glæder os altid til at hjælpe eksisterende og nye kunder med spændende projekter. Med mange års erfaring kan vi rådgive og vejlede dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.