Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 98 35 03 88   eller send en email til  info@abvand.dk

Skæring af fliser, klinker og granit

Har du brug for skæring af fliser, klinker og granit? AB Vandskæring leverer vandskæring af fliser, klinker og granit, er der et væld af muligheder – mange flere muligheder, end folk egentlig er klar over.

AB Vandskæring tilbyder skæring af fliser og klinker

Som nogle af de få inden for branchen tilbyder vi vandskæring i fliser og klinker, hvor vi kan bearbejde emner i op til 150 mm tykkelse.

Vi tænker i nye baner

Vi kan være behjælpelige, hvad enten det drejer sig om skæring af fliser, klinker, sokkelkanter, logoer, brusenicher stikkontakter eller noget helt andet.

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning lige fra første skitse til færdigbearbejdet emne.

Hos AB Vandskæring A/S lægger vi stor vægt på nytænkning, da vi ønsker at bevare vores position som en af de førende spillere på markedet. Derfor er vi i besiddelse af den nyeste teknologi, så vi kan arbejde effektivt og levere resultater i topklasse – hver gang.

Læs mere om os her.

Skæring af fliser med fokus på tillid

Når du har leveret materialet, beskærer vi efter dine ønsker og ud fra en grundig dialog med dig om projektet. Loyalitet og tillid er en vigtig del af vores koncept, og derfor er kontakten til vores kunder meget vigtig.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 9835 0388, så vi kan tage en uforpligtende snak om din forestående opgave.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.