Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 98 35 03 88   eller send en email til  info@abvand.dk

Skæring af fliser, klinker og granit i Aalborg og omegn

Har du brug for skæring af fliser i Aalborg eller resten af Nordjylland? AB Vandskæring leverer vandskæring af fliser, klinker og granit. Der er et væld af muligheder – mange flere muligheder, end folk egentlig går og er klar over.

AB Vandskæring tilbyder skæring af fliser og klinker

Som nogle af de få inden for branchen tilbyder vi vandskæring i fliser og klinker, hvor vi kan bearbejde emner i op til 150 mm tykkelse. Dette kan vi qua vores erfaring.

Mange års erfaring

Vi kan være behjælpelige, hvad enten det drejer sig om skæring af fliser, klinker, sokkelkanter, logoer, brusenicher, stikkontakter eller noget helt andet.

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning lige fra første skitse til færdigbearbejdet emne.

Vi tænker i nye baner

Hos AB Vandskæring A/S lægger vi stor vægt på nytænkning, da vi ønsker at bevare vores position som en af de førende spillere på markedet. Derfor er vi i besiddelse af den nyeste teknologi, så vi kan arbejde effektivt og levere resultater i topklasse – hver eneste gang. Det betyder også, at vi nemt kan rådgive dig om de forskellige muligheder.

Læs mere om os her.

Skæring af fliser med fokus på tillid

Når du har leveret materialet, beskærer vi efter dine ønsker og ud fra en grundig dialog med dig om projektet. Loyalitet og tillid er en vigtig del af vores koncept, og derfor er kontakten til og dialogen med vores kunder meget vigtig. Det er gennem tydelig kommunikation, at vi kvalitetssikrer vores arbejde. Vi lever af vores tilfredse kunder.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 35 03 88, så vi kan tage en uforpligtende snak om din forestående opgave. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til lige netop dit projekt.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.