Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 98 35 03 88   eller send en email til  info@abvand.dk

Vandskæring i aluminium

Har du brug for vandskæring i aluminium i Aalborg eller Nordjylland? A B VANDSKÆRING A/S arbejder med vandskæring i aluminium som kræver præcision og stor viden om fagets teknikker. Derfor er det vigtigt, at erfarne fagfolk håndterer opgaven, så du sikrer dig et resultat, du kan glæde dig over både nu og i fremtiden.

Klarer det hele inden for vandskæring i aluminium

Vi klarer både små og store serier med emner fra 0,5 til 200 mm. Om det er maskindele, skilte, skulpturer, logoer eller noget helt andet, spiller ingen rolle.

Vores dygtige medarbejdere har i flere år arbejdet med beskæring af mange forskellige materialer. Foruden aluminium tilbyder vi blandt andet skæring i rustfrit stål og skæring af fliser.

Vi har således stor knowhow inden for vandstråleskæring i aluminium og andre materialer, og har gennem tiden arbejdet med et væld af forskellige opgaver af skæring i aluminium. Derfor har vi også kompetencerne til at rådgive og hjælpe dig sikkert gennem processen.

Læs mere om vores filosofi her.

Effektivt arbejde

Hos AB Vandskæring A/S arbejder vi effektivt, så du hurtigst muligt kan komme videre i produktionen. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig. Du kan naturligvis altid få et uforpligtende tilbud på din skæring.

Kontakt os på telefon +45 98 35 03 88 for at høre mere eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.